Happy Talents Academy online marketing cursus

Leer tijdens deze module de basis van online marketing en maak kennis met facetten als content marketing, SEO, e-mailmarketing, SEA, strategie, social advertising en nog veel meer!

Voor €1299,99

Training op maat? Dat is mogelijk! Vraag de mogelijkheden na bij Niki.

Combinatie pakket SEO + content

Dé online marketing cursus om jouw online marketing skills een boost te geven

De wereld van online marketing is voortdurend in beweging. Het is daarom van belang om te blijven groeien, ontwikkelen en te bouwen aan jouw online marketing (kennis). Heb je nog geen ervaring met online marketing? Geen probleem! Deze module is juist bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de online marketing wereld. Onze specialisten helpen je graag door middel van het geven van trainingen en ondersteuning in deze ontwikkeling.

Wat ga je leren?

In een 10-weken durende module gaan we aan de slag met diverse online marketing specialismes. Je krijgt hierbij training van onze specialisten, zij zijn dagelijks bezig met hun vak en zorgen ervoor dat je snel op niveau komt. Dit doen we aan de hand van gepersonaliseerde voorbeelden, relevante cases en uitdagende opdrachten. Een gepersonaliseerde leerervaring waarin we goed kijken naar jouw huidige situatie en niveau.

Na het afronden van de module heb je een rugzak bomvol online marketing kennis. Nog niet overtuigd? Na het behalen van je certificaat heb jij de volgende doelen behaald:

Het programma

De module bestaat uit 10 contactmomenten met elk hun eigen leerdoel. Na deze training heb je een sterke basis aan online marketing kennis.

Online Marketing Introductie.
Robert van Westerop
Maak kennis met de wereld van online marketing en de digitale customer journey. In deze eerste training kijk je samen met Robert naar jouw persoonlijke situatie en stellen we persoonlijke leerdoelen op.
Online Marketing Introductie.
SEO (Zoekmachine optimalisatie).
Pim Berben
In training 2 maak je kennis met SEO! Je leert alles over het organisch ranken van jouw website in de zoekmachines met content, techniek & autoriteit.
SEO (Zoekmachine optimalisatie).
Social advertising
Chanel Otterloo
Het digitaliseren van jouw marketingactiviteiten begint vaak met het gebruik van social media kanalen. In deze training duik je samen met Chanel in de wereld van betaald adverteren op platformen zoals Facebook, LinkedIn en nog veel meer.
Social advertising
E-mail marketing
Tuur
Dit traditionele marketing kanaal is nog steeds een onmisbare schakel in veel online strategieën. In deze training ontleden we e-mailmarketing en kijken we naar verschillende succesfactoren.
E-mail marketing
Online strategie
Lisa Leijs
Een online marketing strategie bestaat vaak uit meerdere kanalen. In deze training leer je hoe je jouw online kanalen naadloos op elkaar aan laat sluiten door ze te combineren tot één strategie.
Online strategie
Data & Analytics
Judith
Het omzetten van ruwe data tot bruikbare inzichten is een skill die elke online marketeer moet beheersen. Tijdens deze training neemt Judith je mee in de wereld van Data & Google Analytics.
Data & Analytics
SEA (Search Engine Advertising)
annelies
Betaald adverteren in de zoekmachines en een positieve ROI realiseren? Annelies vertelt je alles over SEA en laat je vervolgens zelf een online campagne opzetten.
SEA (Search Engine Advertising)
Content marketing
Johan van der Heijden
Content is king. Een vrij cliché uitspraak binnen marketing, maar wel met een met een grote kern van waarheid. Content marketeer Johan vertelt je graag alles over zijn vak en hoe je content zelf kunt inzetten.
Content marketing
Affiliate marketing
Rishi
Een van de minst bekendste kanalen in dit programma, maar zeker een van de interessantste! Affiliate marketing is een relatief nieuwe vorm van online marketing. Ondernemer en specialist Rishi laat jou de kansen zien van affiliate marketing.
Affiliate marketing
Combinatie pakket SEO + content

Happy Talents Academy online marketing cursus

Eerstvolgende startdatum

Persoonlijk contactmoment

Training 10

In dit laatste contactmoment blikken we terug op jouw online marketing reis! Zijn je doelen behaalt? Heb je nog extra kennis nodig? Dit is hét moment om je laatste vragen te stellen.

Maak kennis met de wereld van online marketing en de digitale customer journey.

Personalisatie

De belangrijkste modules

Je kent de basis en belangrijkste aspecten van de verschillende online disciplines

Efficiënte inzet

Je kunt online marketing efficiënt inzetten om commerciële doelstellingen te behalen

Certificaat

Je hebt het kennisniveau van een online marketeer

Strategie

Je kunt verschillende online marketing disciplines combineren tot één strategie

Zij gingen jou voor

DRG
"De trainingen van de module ‘Online Marketing’ zijn erg interessant en leerzaam. Elk aspect van online marketing komt aan bod. Je gaat zowel de breedte als de diepte in, waardoor je in een relatief korte tijd veel leert. Een ideale training om het speelveld van online marketing uitgebreid de ontdekken en je kennis te vergroten."
Reinate
Senior marketeer bij DRG
DDMA
"Het volgen van de module Junior online marketeer was een prettige opfris cursus van kennis die ik eerder heb opgedaan. De cursus geeft een mooi overzicht van welke kanalen je als marketeer in kan zetten om je bedrijf te promoten. Wat ik vooral als prettig heb ervaren was dat we specifieke vragen konden stellen welke relevant zijn voor onze eigen bedrijfsvoering. De positieve en enthousiaste energie die elke Happy Talent tijdens elke sessie kan overbrengen is voor mij een USP. Doordat de Happy Talents jonge professionals zijn welke zelf actief bezig zijn in het kanaal waarover zij lesgeven kwamen mijn collega en ik geïnspireerd en gemotiveerd met ideeën uit elke training."
Marco Rensen
Junior Online Marketeer bij DDMA
PSV
"De Online Marketing module van Happy Talents heb ik als waardevol ervaren. De verschillende modules die aanbod kwamen, kan ik nu toepassen in mijn werk. De trainingen worden online gegeven door ervaren professionals en zijn dus makkelijk vanaf je eigen locatie te volgen!"
Emmy de Hond
Coördinator Marketingcommunicatie

FAQ

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die het beste bij je past! Niki denkt graag met je mee.