Bouwen aan 
Content Marketing
de online groei van je       bedrijf
betrokkenheid en autoriteit

Tegenwoordig is content niet meer weg te denken. Dit komt omdat het enorm belangrijk is voor de online groei van een bedrijf. Goede content zorgt voor meer betrokkenheid en autoriteit. 

Tijdens onze cursus Content Marketing geven wij je inzicht in de basisprincipes en hoe je deze op de juiste manier in kunt zetten.

Voor €200,-

excl. btw

Training op maat? Dat is mogelijk! Vraag de mogelijkheden na bij Niki.

Content marketing

Wat ga je leren?

Tijdens deze training beginnen we met de basisprincipes en krijg je algemene kennis over Content Marketing. Zo leer je meer over de gedachte achter
het plaatje en geeft dit ruimte om zelf in de toekomst na te denken en keuzes te maken.

Hierna brengen we dit meteen in de praktijk door zelf aan de slag te gaan met een case. Op deze manier krijg je naast kennis ook meteen praktijkervaring! 

Deze Content Marketing Training wordt op donderdag 21 juli en donderdag 18 augustus gegeven door een van onze Creative Content specialisten.

Hoe ziet de training eruit?

De cursus Content Marketing is opgedeeld in de volgende onderdelen:

De basis van Content Marketing
In het eerste deel van de training wordt de nadruk gelegd op het uitleggen van de basisprincipes van Content Marketing.
Content marketingplan
Voor kwalitatieve Content Marketing heb je een goed plan nodig. In dit deel van de cursus gaan we hier dieper op in.
Praktijk: Let’s get creative!
Na alle informatie en feiten wordt de opgedane kennis meteen in de praktijk toegepast tijdens een case.
Content marketing

Zoekmachineoptimalisatie

Eerstvolgende startdatums

Wissen

Van wie krijg ik training?

Johan van der Heijden

Creative Content Marketeer

De training zal worden gegeven door Johan van der Heijden,  Creative Content Marketeer. Johan is opgeleid door Award Winning Agency Happy Horizon. Hoewel hij zelf heel bescheiden is, durven wij wel te zeggen dat zijn kennisniveau uitstekend is en hij altijd klaar staat om jou te helpen. Heb je vragen voor Johan? Stuur hem dan gerust een berichtje!

Een gouden combinatie

 300,00
Excl. btw

Wist je dat we naast deze Content Marketing training ook een SEO training aanbieden? Wanneer je beide trainingen afneemt, profiteer je van een leuke korting. Meld je jezelf aan voor één van de trainingen, dan kost dat 200 euro. Wanneer je jezelf aanmeld voor allebei de trainingen, Content Marketing én SEO, betaal je slechts 300 euro.

Zij gingen jou voor

DRG
"De trainingen van de module ‘Online Marketing’ zijn erg interessant en leerzaam. Elk aspect van online marketing komt aan bod. Je gaat zowel de breedte als de diepte in, waardoor je in een relatief korte tijd veel leert. Een ideale training om het speelveld van online marketing uitgebreid de ontdekken en je kennis te vergroten."
Reinate
Senior marketeer bij DRG
DDMA
"Het volgen van de module Junior online marketeer was een prettige opfris cursus van kennis die ik eerder heb opgedaan. De cursus geeft een mooi overzicht van welke kanalen je als marketeer in kan zetten om je bedrijf te promoten. Wat ik vooral als prettig heb ervaren was dat we specifieke vragen konden stellen welke relevant zijn voor onze eigen bedrijfsvoering. De positieve en enthousiaste energie die elke Happy Talent tijdens elke sessie kan overbrengen is voor mij een USP. Doordat de Happy Talents jonge professionals zijn welke zelf actief bezig zijn in het kanaal waarover zij lesgeven kwamen mijn collega en ik geïnspireerd en gemotiveerd met ideeën uit elke training."
Marco Rensen
Junior Online Marketeer bij DDMA
PSV
"De Online Marketing module van Happy Talents heb ik als waardevol ervaren. De verschillende modules die aanbod kwamen, kan ik nu toepassen in mijn werk. De trainingen worden online gegeven door ervaren professionals en zijn dus makkelijk vanaf je eigen locatie te volgen!"
Emmy de Hond
Coördinator Marketingcommunicatie

FAQ

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die het beste bij je past! Niki denkt graag met je mee.