Bouwen aan 
SEO
Organische zoekresultaten
kwalitatief website verkeer

Een sterke SEO strategie is anno 2022 onmisbaar. De kansen op het gebied van organisch ranken liggen voor het oprapen, maar je moet wel nog weten hoe. Zelf een succesvolle SEO strategie opzetten? In onze 5-delige module leer je er alles over.

Voor €695

Training op maat? Dat is mogelijk! Vraag de mogelijkheden na bij Niki.

SEO uitbreiding

Wat ga je leren?

Tijdens onze SEO module leer je alles over het succesvol ranken van jouw website in de zoekmachines. Van linkbuilding en autoriteit tot content schrijven en on-page optimization, alle belangrijke factoren komen aan bod in deze module. We beginnen met een intro, gaan vervolgens aan de slag met zoekwoorden  onderzoek en analyses, en duiken ten slotte in de 3-pijlers van SEO: content, autoriteit en techniek. 

 

Je krijgt training van onze specialisten, zij zijn dagelijks bezig met hun vak en zorgen ervoor dat je snel op niveau komt. Dit doen we aan de hand van gepersonaliseerde voorbeelden, relevante cases en uitdagende opdrachten. Een gepersonaliseerde leerervaring waarin we goed kijken naar jouw huidige situatie en niveau.

Het programma

Het programma bestaat uit 5 online contactmomenten. Tijdens deze SEO trainingen behandelen we de gehele basis van zoekmachine optimalisatie. Deze kennis delen we op in de 3 leidende pijlers van SEO:  content, techniek & autoriteit.

De wereld van SEO
Training 1
In de eerste training van deze module krijg je een uitgebreide introductie. Hoe werken zoekmachines, welke ranking factoren zijn er wat zijn nou eigenlijk de beste online tools?
De wereld van SEO
Onderzoek, data, structuur & analyses
Training 2
Onderzoek is een belangrijk onderdeel van SEO. Van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek tot het aflezen van data, in deze training behandelen we belangrijkste aspecten.
Onderzoek, data, structuur & analyses
Content is king
Training 3
Killer content schrijven die rankt. Dat is het doel van deze training. Onze specialist Jorden neemt je mee in het schrijven van SEO geoptimaliseerde content. Daarnaast pakken we ook een stukje CRO mee!
Content is king
Autoriteit & Linkbuilding
Training 4
Hoe autoritair is jouw website? In deze training kijken we naar het belang van een sterk linkprofiel en hoe je deze kunt aanscherpen met verschillende strategieën.
Autoriteit & Linkbuilding
Technische SEO
Training 5
Misschien niet zo sexy als de andere onderwerpen, maar technische SEO mag absoluut niet ontbreken. Een website die technisch in orde is, is onmisbaar voor een succesvolle SEO strategie.
Technische SEO
SEO uitbreiding

Happy Talents Academy SEO uitbreidings cursus

Eerstvolgende startdatum

Van wie krijg ik training?

Jorden Hagenbeek

Senior SEO specialist

Onze trainers zijn eigenlijk gewoon specialisten. Mensen die dagelijks vol passie met hun vak bezig zijn. De SEO module wordt dan ook gegeven door Jorden Hagenbeek, Senior SEO Specialist van de Happy Horizon groep. Samen bouwen jullie aan jouw SEO kennis. Heb je een vraag voor Jorden of ben je benieuwd of deze module geschikt is voor jou of je collega’s? Stuur ‘m gerust een berichtje. Vind die leuk!

Zij gingen jou voor

DRG
"De trainingen van de module ‘Online Marketing’ zijn erg interessant en leerzaam. Elk aspect van online marketing komt aan bod. Je gaat zowel de breedte als de diepte in, waardoor je in een relatief korte tijd veel leert. Een ideale training om het speelveld van online marketing uitgebreid de ontdekken en je kennis te vergroten."
Reinate
Senior marketeer bij DRG
DDMA
"Het volgen van de module Junior online marketeer was een prettige opfris cursus van kennis die ik eerder heb opgedaan. De cursus geeft een mooi overzicht van welke kanalen je als marketeer in kan zetten om je bedrijf te promoten. Wat ik vooral als prettig heb ervaren was dat we specifieke vragen konden stellen welke relevant zijn voor onze eigen bedrijfsvoering. De positieve en enthousiaste energie die elke Happy Talent tijdens elke sessie kan overbrengen is voor mij een USP. Doordat de Happy Talents jonge professionals zijn welke zelf actief bezig zijn in het kanaal waarover zij lesgeven kwamen mijn collega en ik geïnspireerd en gemotiveerd met ideeën uit elke training."
Marco Rensen
Junior Online Marketeer bij DDMA
PSV
"De Online Marketing module van Happy Talents heb ik als waardevol ervaren. De verschillende modules die aanbod kwamen, kan ik nu toepassen in mijn werk. De trainingen worden online gegeven door ervaren professionals en zijn dus makkelijk vanaf je eigen locatie te volgen!"
Emmy de Hond
Coördinator Marketingcommunicatie

Training op maat? Dat is mogelijk!

Vraag de mogelijkheden na bij onze experts

FAQ

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die het beste bij je past! Niki denkt graag met je mee.