Bouwen aan 
SEO
Organische zoekresultaten
kwalitatief website verkeer

Wanneer je hoog wilt ranken in de zoekmachines is het cruciaal om je website SEO proof in te richten. Maar wat is SEO eigenlijk? En hoe zorg je voor een goede SEO strategie? Dat leren we je graag tijdens deze SEO training.

Voor €200

excl. btw

Training op maat? Dat is mogelijk! Vraag de mogelijkheden na bij Niki.

Zoekmachineoptimalisatie

Wat ga je leren?

SEO wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Met zoekmachineoptimalisatie zorg je ervoor dat jouw website een hoge positie claimt in de zoekmachines. Om dit stap voor stap te kunnen bereiken moet je een SEO strategie volgen. Hoe je dit opzet voor jouw organisatie leer je in deze training. 

De SEO training wordt gegeven door een van onze specialisten op donderdag 28 juli en op donderdag 25 augustus. De training is van 09.00 tot 12.00 uur online te volgen en zit vol met gepersonaliseerde voorbeelden, relevante cases en uitdagende opdrachten. Genoeg interactie dus!

Hoe ziet de training eruit?

De SEO training bestaat uit 3 onderdelen. Dit zijn de onderdelen die je moet beheersen om jouw website naar een hoger niveau te kunnen tillen. De onderdelen die tijdens deze training aan bod komen zijn:

Een introductie in SEO en het leggen van een sterke basis
Er wordt gestart met een korte uitleg over SEO en waarom dit anno 2022 zo belangrijk is.
Content
Ook content is heel belangrijk, want zonder content geen SEO. We leren je hoe je SEO proof content kunt schrijven en hoe dit zorgt voor een betere ranking.
Techniek en autoriteit
Dit is een van de belangrijkste onderdelen van SEO. We leren je meer over de technische aspecten van jouw website en hoe je dit inzet voor een sterk en autoritair linkprofiel.
Praktijk: Let’s get creative!
Na alle informatie en feiten wordt de opgedane kennis meteen in de praktijk toegepast tijdens een case.
Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie

Eerstvolgende startdatum

Wissen

Van wie krijg ik training?

Jorden Hagenbeek

Senior SEO specialist

De SEO training wordt gegeven door een van onze specialisten die dagelijks vol passie met hun vak bezig zijn. De trainingen op 28 juli en 25 augustus worden gegeven door Jorden Hagenbeek. Jorden mag zichzelf Senior SEO Specialist noemen en is werkzaam bij de Happy Horizon groep. Samen met Jorden ga je tijdens de training bouwen aan jouw kennis op het gebied van SEO. Heb je een vraag over de training of ben je benieuwd of het iets voor jou is? Stuur hem gerust een berichtje.

Een gouden combinatie

 300,00
Excl. btw

Wist je dat we naast deze SEO training ook een Content Marketing Training aanbieden? Wanneer je beide trainingen afneemt, profiteer je van een leuke korting. Meld je jezelf aan voor één van de trainingen, dan kost dat 200 euro. Wanneer je jezelf aanmeldt voor allebei de trainingen, SEO én Content Marketing, betaal je slechts 300 euro.

Zij gingen jou voor

DRG
"De trainingen van de module ‘Online Marketing’ zijn erg interessant en leerzaam. Elk aspect van online marketing komt aan bod. Je gaat zowel de breedte als de diepte in, waardoor je in een relatief korte tijd veel leert. Een ideale training om het speelveld van online marketing uitgebreid de ontdekken en je kennis te vergroten."
Reinate
Senior marketeer bij DRG
DDMA
"Het volgen van de module Junior online marketeer was een prettige opfris cursus van kennis die ik eerder heb opgedaan. De cursus geeft een mooi overzicht van welke kanalen je als marketeer in kan zetten om je bedrijf te promoten. Wat ik vooral als prettig heb ervaren was dat we specifieke vragen konden stellen welke relevant zijn voor onze eigen bedrijfsvoering. De positieve en enthousiaste energie die elke Happy Talent tijdens elke sessie kan overbrengen is voor mij een USP. Doordat de Happy Talents jonge professionals zijn welke zelf actief bezig zijn in het kanaal waarover zij lesgeven kwamen mijn collega en ik geïnspireerd en gemotiveerd met ideeën uit elke training."
Marco Rensen
Junior Online Marketeer bij DDMA
PSV
"De Online Marketing module van Happy Talents heb ik als waardevol ervaren. De verschillende modules die aanbod kwamen, kan ik nu toepassen in mijn werk. De trainingen worden online gegeven door ervaren professionals en zijn dus makkelijk vanaf je eigen locatie te volgen!"
Emmy de Hond
Coördinator Marketingcommunicatie

FAQ

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die het beste bij je past! Niki denkt graag met je mee.