Online marketing trainingen met resultaat

Trainingen

Trainingen

Online marketing trainingen met resultaat

Hieronder zie je ons gespecialiseerde aanbod van online marketing trainingen. Ons doel? De ideale training die aansluit bij de ontwikkeling van jou, je organisatie of medewerkers. Ons aanbod bestaat uit verschiIlende trainingen ontwikkelt door onze eigen online marketingspecialisten. Van ons 10-weken durende basis pakket tot aan verdiepende SEO, SEA en Social trainingen.

Happy Talents Academy online marketing cursus

Binnen 10-weken het online marketing landschap ontdekken en alle ins- en outs leren? Dan is de online marketing module de juiste keuze. Onze online marketing specialisten zorgen dat je binnen no-time op niveau bent.

SEO (Search Engine Optimization)

In deze SEO verdiepingsmodule ligt de focus op, je raadt het al, verdiepende kennis! Onze SEO-guru Jorden neemt je mee in de wondere wereld van organische zoekmachine marketing.

Happy Talents Academy in 1 minuut

Bouwen aan je online marketing kennis was nog nooit zo relevant als nu. Online marketing is anno 2022 een must, en een onmisbare schakel in elke strategie. De juiste kennis vinden kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor! De Happy Talents Academy is dé opleider op het gebied van online marketing. Al onze trainingen zijn nauwkeurig samengesteld door online marketing specialisten. Samen bouwen we aan jouw digitale future!

Play Video

Training op maat? Dat is mogelijk!

Vraag de mogelijkheden na bij onze experts

Zij gingen jou voor

DRG
"De trainingen van de module ‘Online Marketing’ zijn erg interessant en leerzaam. Elk aspect van online marketing komt aan bod. Je gaat zowel de breedte als de diepte in, waardoor je in een relatief korte tijd veel leert. Een ideale training om het speelveld van online marketing uitgebreid de ontdekken en je kennis te vergroten."
Reinate
Senior marketeer bij DRG
DDMA
"Het volgen van de module Junior online marketeer was een prettige opfris cursus van kennis die ik eerder heb opgedaan. De cursus geeft een mooi overzicht van welke kanalen je als marketeer in kan zetten om je bedrijf te promoten. Wat ik vooral als prettig heb ervaren was dat we specifieke vragen konden stellen welke relevant zijn voor onze eigen bedrijfsvoering. De positieve en enthousiaste energie die elke Happy Talent tijdens elke sessie kan overbrengen is voor mij een USP. Doordat de Happy Talents jonge professionals zijn welke zelf actief bezig zijn in het kanaal waarover zij lesgeven kwamen mijn collega en ik geïnspireerd en gemotiveerd met ideeën uit elke training."
Marco Rensen
Junior Online Marketeer bij DDMA
PSV
"De Online Marketing module van Happy Talents heb ik als waardevol ervaren. De verschillende modules die aanbod kwamen, kan ik nu toepassen in mijn werk. De trainingen worden online gegeven door ervaren professionals en zijn dus makkelijk vanaf je eigen locatie te volgen!"
Emmy de Hond
Coördinator Marketingcommunicatie

FAQ

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die het beste bij je past! Niki denkt graag met je mee.